Compleet, Modern & comfortabel
Skyline Next Level is het sluitstuk van het succesvolle Skyline Leiden en zijn vervolg Skyline Next. Met de 13 woningen keren we vanuit de grote hoogte van de woontorens van Skyline Next weer terug op vaste grond. De eengezinswoningen bieden dezelfde kwaliteit als de appartementen. In Skyline Next Level kun je comfortabel, modern en veilig wonen voor een scherpe prijs. En dat op 5 minuten fietsen van de binnenstad.

Skyline Next Level:
  • Twee woningtypes (al dan niet gespiegeld)
  • Prijzen vanaf circa € 210.000,= tot circa € 235.000,= v.o.n.
  • Twee woonlagen
  • Circa 90m2
  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
  • Lichtinval van boven door een vide, open trap en lichtkoepel
  • Mogelijkheid tot eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein
  • Buitenberging
  • Beperkte buitenruimte, gebruik van gezamenlijk groen aan de voorzijde
  • Tussen de woontorens van Skyline Next en 50KV
Wonen in Nieuw Leyden: populairder dan ooit

We bouwen de 13 eengezinswoningen op een unieke locatie in Nieuw Leyden. Een trendy woonomgeving vlakbij de binnenstad. Nieuw Leyden heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en maakt niet voor niets deel uit van Mooi Noord. Met volop restaurantjes, cafés en leuke winkels. Vanaf Skyline Next Level zit je ook in een mum van tijd op de snelweg naar je werk, het vliegveld of het strand. En met je eigen parkeerplaats, is parkeren voor je deur gegarandeerd. Ideaal voor jonge, dynamische stadsbewoners!

50KV

De laatste woningen van Skyline Next Level liggen achter 50KV. Dit gebouw was vroeger een schakel- en transformatorstation van de Stedelijke Lichtfabrieken. Dit bijzondere pand krijgt een nieuwe bestemming. Welke? Dat is nog niet bekend. Er zijn verschillende plannen uitgewerkt van loftwoningen tot een soort groot uitgevallen studentenhuis. Met gemeubileerde kamers en extra faciliteiten voor internationale studenten en jonge professionals die hier relatief kort verblijven.

Aan de voet van drie woontorens

De 13 eengezinswoningen liggen aan de voet van de woontorens van Skyline Next. Drie markante woontorens met een schitterend uitzicht over Leiden en omgeving. De appartementen en lofts waren in korte tijd uitverkocht. Ook de ideale locatie speelde voor veel kopers een rol. Hou jij ook van de stad en van dit trendy stukje Leiden? Bekijk dan snel de plattegronden. Wie weet woon jij straks ook op deze bijzondere plek.

Half september 2015 start de verkoop. Wil je straks eerste keuze hebben? Schrijf je nu vast in!